Iturrien garbiketa



Taberna eta tap-Room-etako iturri eta zerbitzu sistemaren instalazioa ondo mantentzea berebiziko garrantzia du.

Batetik, makinak (hozkailua) ondo mantendu behar doguz, horrela euren bizitza luzatu egiten da eta energia gutxiago kontsumituko dute. Nabaritzen da, eta asko, kontsumoan, radiadorea autsez garbi izanda, adibidez.

Bestetik, odi eta iturriak garbi izan behar dira beti, produktua ez kaltetzeko. Horretarako hainbat neurri doguz Etxeandian.

Baypass modukoak doguz instalatuak kañeroetan. Eta barrila aldatzen dan bakoitzean ura pasatzen dugu guztitik. Kalero bakoitza, gutxienez, lau aldiz garbitzen dira hilero.

Hilean behin desinkrustantea eta desinfektantea pasatzen dugu hodietatik. Bat basea eta bestea azidoa (desinfekzio egokia egiteko). Hau egiteko altzairuzko barril txiki bi betetzen dira produktuekin.

Eta azkenik, hilean behin ere, iturriak desmontatu eta garbitu egiten dira. Oso toki gitxitan egiten da hori. Normalean ez da iturria desmontatzen, eta

Iruzkinak

Mezu ezagunak